Χρησιμοποιούμε cookies για τον ιδανικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας για εσάς και για τη συνεχή βελτίωσή της. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

twinstabook.com δωρεάν και ανεξάρτητο κοινωνικό δίκτυο εγγραφείτε δωρεάν τώρα

twinstabook.com η κοινότητα κοινωνικού δικτύου ελεύθερου λόγουΕίμαστε twinstabook.com, το νέο σας κοινωνικό δίκτυο για την οικογένεια και τους φίλους σας

twinstabook κοινότητα η λύση κοινωνικών μέσων για όλους να έρχονται σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους και να λαμβάνουν ανεξάρτητες πληροφορίες.

Είμαστε twinstabook.com, το νέο σας κοινωνικό δίκτυο για την οικογένεια και τους φίλους σας. Στο twinstabook, πιστεύουμε ότι το μέλλον των διαδικτυακών εκδόσεων πρέπει να είναι αποκεντρωμένο και ανοιχτό. Πιστεύουμε ότι οι χρήστες κοινωνικών δικτύων θα πρέπει να μπορούν να ζουν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάσει των αναγκών και των συνθηκών τους και να μην υποχρεούνται να ενημερώνονται ή να γράφουν κείμενα, πληροφορίες Για να δημοσιεύσετε εικόνες και βίντεο που αντιπροσωπεύουν τη δική σας γνώμη. Μια άλλη και κανονική επιλογή θα πρέπει να είναι η δυνατότητα σύνδεσης με φίλους και συγγενείς στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς το φόβο ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν απλώς για μη εξουσιοδοτημένους σκοπούς.

Η κοινωνική κοινότητα twinsterbook είναι μια νέα έκδοση μιας από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο Διαδίκτυο, κοινωνική δικτύωση. Η βάση κώδικα του twinsterbook είναι ανοιχτού κώδικα. Έχει άδεια βάσει του GNU Affero General Public License Version 3 (AGPL3).

Ως αποτέλεσμα, εσείς ως χρήστης έχετε την επιλογή για το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το twinsterbook.com: Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ στο twinsterbook.com και να δημοσιεύσετε μόνοι σας πληροφορίες και φωτογραφίες ή βίντεο ή αν σας αρέσει αυτό που κάνουμε στο twinstabook.com ή εάν θέλετε Εάν θέλετε απλώς να τις χρησιμοποιήσετε ως δωρεάν πηγή πληροφοριών, μπορείτε απλά να διαβάσετε ως εγγεγραμμένο χρήστη και να λάβετε πληροφορίες χωρίς να κάνετε καμία ενέργεια μόνοι σας. Με βάση τη δική σας εμπειρία, μπορείτε να ανεβάσετε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο στον δικό σας λογαριασμό, τα οποία ελέγχετε και διαχειρίζεστε εσείς και το περιεχόμενο του οποίου είστε επίσης υπεύθυνος. Θέλουμε να μοιραστούμε τις απόψεις και τις ιδέες μας ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία, αλλά σε μια ποιότητα που δεν προσβάλλει ή διακρίνει κανέναν. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε με εκατομμύρια χρήστες, με το προφίλ σας, στους δικούς μας διακομιστές, με ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών του twinstabook και της οικογένειάς σας.

Το twinstabook.com προσπαθεί να γίνει το σπίτι της ελεύθερης ομιλίας στο διαδίκτυο. Δουλεύουμε πλήρους απασχόλησης στο κοινωνικό δίκτυο 100% του χρόνου χωρίς να πληρώνουμε για να είμαστε ανεξάρτητοι. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στο twinstabook.com και να ξεκινήσετε τον δικό σας κοινωνικό λογαριασμό twinstabook. Επειδή έχετε τον έλεγχο του διαδικτύου, χωρίς λογοκρισία για να το αποκτήσει ξανά ο κόσμος.

Σας ευχαριστούμε για κάθε υποστήριξη της ομάδας με μικρές εθελοντικές δωρεές, οι οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν στις δυνατότητές σας. Επειδή είμαστε και θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.